Wij zijn Sport & Welzijn Academy Knaap

De gezelligste sportschool van Ter Apel voor jong en oud met Fitness, Vechtsport, Crossfit, AFT en Groepslessen onder 1 dak.

Onze Missie
Fit. Fitter. Fitst. Mensen vinden het steeds belangrijk om lekker in hun vel te zitten. Sporten helpt om fit te worden én te blijven. Fitness is razend populair en bij Sport & Welzijn Academy Knaap doen we er alles aan om het sporten in een sportschool nog leuker en makkelijker te maken voor je.

Bij Sport & Welzijn Academy Knaap voelt elk type sporter zich al snel thuis. We bieden je namelijk alles om je doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, moderne apparatuur, een compleet aanbod aan groepslessen én deskundige sportinstructeurs en fysiotherapeuten.

Het is ons doel om voor iedereen, jong of oud, man of vrouw een uitstekende sportbeleving te creëren in onze sportschool waar jij je thuis voelt, energie van krijgt en met een voldaan en goed gevoel weer naar huis gaat.

Onze Regels
Het is ons streven om alle leden op een optimale wijze gebruik te kunnen laten maken van de faciliteiten. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Wij verzoeken je vriendelijk onze regels te lezen en na te leven.

– De aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden;
– Het gebruik van een handdoek tijdens de training is verplicht;
– Het is verplicht schone en gepaste sportschoenen en gepaste sportkledij te dragen;
– Na training alle materialen terugleggen op de daarvoor bestemde plaatsen;
– Ongewenste intimiteiten en geweld in Sport & Welzijn Academy Knaap worden niet getolereerd;
– We zijn niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van je eigendommen en/of lichamelijk letsel.

Waarom sporten bij Sport & Welzijn Academy Knaap?
Je bent welkom om zonder afspraak langs te komen voor een persoonlijke rondleiding en adviesgesprek.
Wil je liever sportend kennismaken met Sport & Welzijn Academy Knaap. Vraag dan een GRATIS dagpas aan!
 
  • Een sportschool voor iedereen
  • Alle faciliteiten onder 1 dak

  • Professionele begeleiding
  • Ruime openingstijden

Contactinformatie
Sport & Welzijn Academy Knaap
Viaductstraat 13 , Ter Apel

tel: 0599637054
email: info@academyknaap.nl

Voor een gratis dagpas, stuur ons een mail en geef aan op welke dag en om welke tijd u wil komen dan ligt de pas klaar voor gebruik.

Zin om te gaan sporten?Kom dan vrijblijvend langs!
Afspraak maken

Onze Partners

Bij Sport & Welzijn Academy Knaap hebben we naast een prachtige sportschool en Dojo ook een eigen Fysiotherapiepraktijk en Kapsalon in ons pand.

Norbert Hemel fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapiepraktijk Norbert Hemel is van maandag tot en met vrijdag geopend. Ook ‘s avonds kunnen patiënten terecht voor het behandelen van uiteenlopende klachten. In de praktijk werken meerdere fysiotherapeuten, ieder met hun eigen specialisme.

Sport en Welzijn Academy Knaap en fysiotherapiepraktijk Norbert Hemel kunnen elkaar goed versterken. Voor de opleiding tot fysiotherapeut heb ik de ALO (gymdocent) afgerond. Ik heb dan ook grote affiniteit met sport en bewegen. Sport gerelateerde klachten worden dan ook door mij behandeld. Ook longpatiënten sporten onder mijn begeleiding hiervoor hebben we in 2015 het Longnetwerk Emmen en omgeving opgericht.

U wilt meer informatie? U wilt een afspraak maken? Bel dan 0591-303031. Kijk ook even op de website www.fysiotherapie-norberthemel.nl

Kapsalon Hair Lien

Kapsalon Hair Lien is gestart in 2007 door Eveline Enninga , die al sinds 1992 in Ter Apel werkzaam is in het Kappersvak. Hair Lien is een snelgroeiend bedrijf maar biedt ook juniorstylisten stageplekken aan om ervaring op te doen in het kappersvak. De kracht van Kapsalon Hair Lien is eenvoudig en uniek. Zo kost knippen bij ons €12,50 en kinderen tot 12 jaar € 9,50. Het droog fohnen van het haar en gebruik van producten zit bij de prijs inbegrepen. Dat is de service van Kapsalon Hair Lien.

De tarieven voor permanent / kleuring & highlights zijn zeer aantrekkelijk. Ook werken wij zonder afspraak. Je kunt dus bij ons binnen lopen, precies wanneer het u uitkomt. Goede service & kwaliteit tegen een lage prijs, dat is waar Kapsalon Hair Lien voor staat. Je vind ons aan de Viaductstraat 13, Ter Apel – Tel: 06-13661318 / 0599-637054. Kijk voor meer informatie op http://www.kapsalonhairlien.nl/